Начало
НачалоСексуално здравеКак да се преборим с бързата еякулация | CP
Как да се преборим с бързата еякулация | CP 21 април 2008

1.Трябва да се научите да усещате наближаването на еякулацията си. Поемете дълбоко въздух точно в момента, когато насладата започне да расте неудържимо. Този метод ще “охлади страстите” ви и възбудата ще намалее – ето как ще извоювате още време.

2.Опитайте се да разберете какво у нея ви възбужда най-много. Ако ви въздействат мимиките на лицето й, то насочете погледа си в областта на гърдите, корема или бедрата. Това ще ви помогне да се съсредоточите, а и няма да приемате сигналите на нейното тяло, които ви влудяват. Важно е да се научите да контролирате мозъка си и начина, по който той улавя дразненията.

3.Използвайте известната американска тактика “спри и започни”. Когато усетите, че еякулацията наближава, кажете “стоп” и спрете да се движите. След няколко секунди подемете отново обичайните движения. По този начин можете да забавите върховното изживяване, колкото сами прецените, че е необходимо.

Много двойки използват тази техника съвсем спонтанно! Малката почивка за няколко целувки намалява напрежението. А защо не смените позата? Ъгълът на проникване ще промени вида на дразнението и ще удължи сладостния момент.

4.За предпочитане е, когато се любите, жената да е отгоре, защото тази поза ще й даде свобода да прави, каквото поиска. Тя ще подбира темпото, ласките, движенията и със сигурност ще действа по-бавно от вас!

5.Помолете я да направи всичко сама. Нека тя ви прегръща, милва и целува, а вие се отпуснете и се наслаждавайте. Оставете възбудата да премине в оргазъм, без да усещате гърдите на любимата под дланите си. Опитайте се да останете неподвижен до самия край!

6.Удължете любовната игра! Това ще се отрази добре не само на нея, но и на вас. Повечето мъже са склонни да “претупват” или дори да пропускат любовната игра от страх да не свършат прекалено бързо. Правят oгромна грешка! Колкото повече ласки и целувки получава тялото ви, толкова по-дълго то ще иска да се наслаждава на опияняващата близост.

7.Контролирайте фантазиите си! Всеки мъж има фантазия, която го води към еякулацията. Тя започва от самосебе си, без да я вика или желае. Ако съумеете да затворите съзнанието си и да спрете да фантазирате, ще забавите настъпването на върховното удоволствие. Не забравяйте, че оргазмът тръгва първо от мозъка. Дайте възможност на страстта и възбудата на нарастват бавно и постепенно!

8. Натиснете точката, която се намира между тестисите и ануса, но без да си причинявате болка. Възбудата ще спадне значително! За много мъже това е единственият начин, по който те забавят оргазма си. Този метод изглежда прекалено сложен, защото трябва да го прилагате, докато сте във вихъра на “действието”, а и трябва едната ви ръка да е свободна.

9. Обръщайте внимание на тялото си и сигналите, които то ви изпраща. Научете се да разпознавате тези, които предхождат еякулацията като топлината, която ви облива, особеното усещане в областта на корема или пък токът, който минава през вас... Щом доловите тези сигнали, приложете някой от съветите по-горе.

10. Казвайте си на ум нещо прочувствено и романтично, като например: “Господи, колко е красива!”, “Колко я обичам!”, “Колко нежна е кожата й!” или пък нещо още по-лично! Чувствата ще ви разнежат и ще ви отделят от чисто плътската наслада.

www.doctorbg.com

 

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator